Het Feestkasteel… even voorstellen.

Plezier, creativiteit, even in een andere wereld duiken.

Tine Reinders (1969), eigenaresse van Het Feestkasteel Kledingverhuur in Tiel studeerde Culturele Maatschappelijke Vorming aan de Faculteit Sociaal Agogische Opleidingen in Amersfoort en specialiseerde zich in evenementenorganisatie.

Tot omstreeks haar 30e organiseerde ze talloze evenementen voor evenementenburo Eventa uit Amersfoort.

Ook voor het bedenken van nieuwe thema events was zij verantwoordelijk.

Na een uitstapje van een kleine 3 jaar als vestigingsmanager bij Olympa Uitzendburo in Tiel besloot ze zich toch weer op events te gaan richten.

In 2000 startte ze haar eigen bedrijf en in de plaats waar ze opgroeide, Tiel.

Dus toch weer op het gebied van evenementen, maar dan meer achter de schermen.

Dat kleding, zowel galakleding als themakleding, een bijzondere sfeer geeft aan een evenement weet zij als geen ander. “Dat effect start bovendien vooraf al. Verkleden, bewonderen, lachen…  Die voorpret is en enorme toegevoegde waarde voor ieder feest!” aldus Tine.

In ruim 18 jaar is Het Feestkasteel uitgegroeid tot een begrip en klanten komen niet alleen uit het Rivierengebied, maar ook ruim daar buiten. Door haar kennis van evenementen en thema’s is niet alleen een grote, maar bovendien zeer gevarieerde collectie tot stand gekomen. Naast themakleding voor volwassenen is er een fraaie collectie galakleding aanwezig: smokings en pakken voor heren en jongens. Ook is er een grote diversiteit aan maten.

Wie van plan is Het Feestkasteel te bezoeken kan een overzichtelijke, nette, frisse zaak verwachten waar u ontvangen wordt door enthousiaste en oprecht geïnteresseerde, meedenkende mensen. Maak dus snel een afspraak of vraag een offerte aan.

Voor individuen en voor groepskleding.

En bent u nog een beetje huiverig, we trekken u graag (voorzichtig) over de streep!

Over ons